Over ons

Al meer dan 45 jaar ontzorgt van Lotringen Lighting scholen, musea, universiteiten, hotels, winkels, bedrijven en congrescentra op het gebied van verlichting. Algemene verlichting, maar zeker ook meer specialistische lampen worden door ons bijna altijd binnen 24 uur geleverd, omdat wij weten hoe belangrijk goed licht is. Goed licht, maar steeds belangrijker ook, duurzaam licht. Wij denken graag kosteloos met u mee om uw conventionele verlichting om te zetten naar LED. Een investering die zichzelf razendsnel terug betaalt.

Nieuwe verlichting is een serieuze investering en vraagt om een serieuze aanpak. Wij maken een gratis lichtplan zodat u weet wat u kunt verwachten. We helpen u graag!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Eerst leveren, later betalen.

Persoonlijk en deskundig advies.


Projecten:

Van klein tot groot

Geen project te groot óf te klein voor ons. Met onze decennialange ervaring in het optimaal verlichten van musea, scholen, universiteiten en overheidsgebouwen verzorgen we grote, complexe lichtprojecten, maar ook voor kleinere bedrijfspanden, kantoren of winkels zijn wij de perfecte partner. We zijn persoonlijk betrokken en zetten ue wensen om in een perfect lichtplan!

CLS:

Onze partner in licht

CLS is leidend in lichtoplossingen voor musea, galerijen, concertzalen, theaters, hotels, restaurants en culturele centra. Overal waar hoogwaardige LED verlichting gevraagd wordt, met een uitstekende kleurweergave en de mogelijkheid om het licht op vele mogelijkheden te sturen is CLS een gewaardeerde partner, ook voor ons!

Bent u benieuwd naar onze andere projecten of heeft u zelf een verlichtingsvraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en bel 0497-513690 of mail naar [email protected]